Direcţionare de pana la 3,5% din impozitul pe venit

Poți direcționa pana la 3,5% din impozitul pe venit

Impozitul pe veniturile din salarii şi pensii este colectat la bugetul de stat dar tu ai posibilitatea să decizi redirecţionarea lor pentru susţinerea Asociaţiei EpiC Family!

Astfel vă puteţi implica fără nici un fel de costuri suplimentare, în sustinerea unor cauze sociale importante. În cazul in care nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne să fie încasată şi gestionată de catre stat.

Formularul aferent anului 2020 se poate transmite către ANAF pana pe 25 mai 2021.Poți descărca de AICI formularul care permite direcționarea de pana la 3,5% din impozitul pe venit.

Documentul completat şi semnat de catre dvs se depune la Administraţia Finanţelor Publice personal sau poate fi transmis prin poştă cu confirmare de primire către sediul ANAF din localitatea în care aveţi domiciliul în buletin sau cartea de identitate) iar adresele administraţiilor financiare sunt publicate pe site-ul ANAF
(https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm).

Dacă preferi, poți trimite formularul completat şi semnat la sediul EpiC Family din București, Sector 1, str.Benjamin Franklin, Nr.16, Et.1, Cam 1 şi ne ocupăm noi de depunerea lui.

Atenţie!
Dacă nu stiţi suma exactă reprezentând cei 3,5%, lăsaţi căsuţa respectivă necompletată. Organele fiscale au obligaţia să o calculeze şi să o completeze corespunzator.